Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο ξενοδοχείο «Ορίζων» στους Λιγκιάδες, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε όλα τα αξιοθέατα της περιοχής μας αλλά και ολόκληρου του νομού Ιωαννίνων.

Στην περιοχή μπορείτε να δείτε πολλά μουσεία, ιστορικά & αρχαιολογικά αξιοθέατα, καθώς επίσης και θρησκευτικά μνημεία.Τα σημαντικότερα από αυτά είναι:

Αξιοθέατα

στην περιοχή

Γνωρίστε την πόλη

Η γραφική και ιστορική πόλη των Ιωαννίνων.

Το κάστρο των Ιωαννίνων

Το σπήλαιο Περάματος

Τα μουσεία της πόλης των Ιωαννίνων

Το Αρχαιολογικό, το Βυζαντινό, το Μουσείο της Ε.Η.Μ, το Δημοτικό, το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας του Παύλου Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα, τη Δημοτική Πινακοθήκη, κ.α.

Το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης

Τα γραφικά χωριά

Μπορείτε να περιηγηθείτε στα γραφικά χωριά του Ζαγορίου, στο Μέτσοβο, στα Τζουμέρκα, στην Κόνιτσα, τη μοναδική Χαράδρα Βίκου και να θαυμάσετε τις ομορφιές της Ηπειρωτικής φύσης και τα περίφημα πέτρινα γεφύρια.

Δραστηριότητες

Εκτός από τις επισκέψεις σε αξιοθέατα, κατά την παραμονή σας εδώ, μπορείτε να ασχοληθείτε και με διάφορες δραστηριότητες. Για τους λάτρεις των σπορ και της περιπέτειας οργανώνουμε σε καθημερινή βάση αποδράσεις στη φύση για πρωτόγνωρα αισθήματα χαλάρωσης αλλά και δημιουργικής έντασης. Μερικές από τις δραστηριότητες που μπορείτε να επιλεξετε είναι Rafting και καγιάκ στον Βοϊδομάτη ποταμό και τον Άραχθο (με διαδρομές για αρχάριους αλλά και τους πιο απαιτητικούς του είδους), canoe, πεζοπορία, ιππασία, χιονοδρομία, ποδήλατο βουνού, τοξοβολία, παραπέντε, αναρρίχηση, ορειβασία.

Ακολουθήστε μας

Στους Λιγκιάδες Ιωαννίνων και σε πλαγιά του όρους Μιτσικέλι βρίσκεται το παραδοσιακό ξενοδοχείο Ορίζων, με εκπληκτική θέα στη λίμνη και την πόλη των Ιωαννίνων.

Γραφτείτε στο Newsletter

COPYRIGHT © 2018-2020